>>Update Corona Virus

Update Corona Virus

21-03-2020

Update Corona Virus

Studio Dansu en het Corona Virus

Op dit moment zijn wij allemaal, over de hele wereld, getroffen door het coronavirus. Een pandemie, die op ieders leven invloed heeft. Het zijn surrealistische en bijzondere tijden voor ons allemaal. Op laste van de overheid zijn wij, net als alle andere sportclubs, tot minstens 6 april gesloten om zo de verspreiding van het Corona (Covid-19) virus tegen te gaan.

Gezien we allemaal in hetzelfde schuitje zitten en wij allemaal van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leerlingen kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jij als klant zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan. Jullie steun en vertrouwen in Studio Dansu  zorgt ervoor dat wij ook na alle hectiek onze lessen en gezelligheid kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd.

In de tussentijd, laten we elkaar zoveel mogelijk helpen in deze moeilijke en spannende tijd, zorg goed voor jezelf en voor elkaar. We hopen, net als iedereen, dat we dit virus met zijn allen snel onder controle hebben en weer over kunnen gaan tot genieten.

We kunnen ons voorstellen dat je met vragen zit. Wat betekent deze sluiting voor jou als lid, je abonnement en wanneer kun je weer lessen volgen? Lees hier de meest gestelde vragen met antwoorden om jullie te informeren over de corona maatregelen, abonnementen en hoe je toch in beweging kunt blijven.

Heb je nog andere vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten via de mail info@studiodansu.nl.

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2020 Studio Dansu