My Fitness Website
Corona maatregelen 

Update 14 januari 2022

We mogen weer open!
Yes! Eindelijk goed nieuws , we mogen weer open!
Tijdens de persconferentie van vanavond werd bekend gemaakt dat we onze lessen weer binnen mogen geven.
De afgelopen dagen waren extreem spannend, want het leek erop dat we nog geen groepslessen zouden mogen geven en dat alleen fitness zou mogen. Wat een opluchting toen we hoorden dat we toch helemaal open mogen!
Zoals we in onze mail van vanochtend hebben aangegeven kwam dit bericht te kortdag om morgen al direct open te gaan. Het is niet haalbaar om iedereen op tijd te bereiken en in te lichten over de nieuwe maatregelen en lestijden. Daarom zijn morgen (zaterdag 15 januari) alle lessen nog 1 dag online via Zoom.
We zijn zo blij, het is fantastisch; we kunnen elkaar vanaf maandag 17 januari weer allemaal mogen verwelkomen in de studio’s!

Er zijn een aantal maatregelen waar jullie rekening mee moeten houden voor het volgen van een les:

• Heb je klachten, blijf dan thuis en volg, als je je fit genoeg voelt, een On Demand les (bijna 400!)
• Het is verplicht te reserveren voor de lessen, dit omdat we een maximaal aantal leerlingen per les toelaten zodat iedereen voldoende ruimte heeft.
• Een QR code en een geldig Identiteitsbewijs zijn verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar**
• Een mondkapje is verplicht binnen voor iedereen vanaf 13 jaar, behalve tijdens de les.
• Verlaat na de les direct de studio om ruimte te geven aan de volgende groep(en).
• Helaas is ons horeca koffie hoekje wegens de maatregelen nog gesloten.

**Wij zijn verplicht iedereen vanaf 18 jaar te vragen naar hun QR code en een geldig legitimatiebewijs, voordat wij toegang tot de studio kunnen verlenen.
Als ouders naar binnen willen dan is het verlicht om je QR code te tonen. Het controleren van de QR codes kost ons heel veel tijd en daarnaast willen we ook drukte binnen voorkomen.
Wij vragen jullie daarom om je kind omgekleed af te zetten bij de deur en niet mee naar binnen te gaan zodat we de lessen op tijd kunnen laten beginnen.
Geef alleen zijn/haar dansschoenen mee. Wij vangen de kinderen op en helpen zo nodig met het wisselen van schoenen.


Update 19 december 2021

Studio gesloten wegens lockdown
Gisteravond kregen we helaas slecht nieuws, we gaan in lockdown. Dit betekent dat Studio Dansu tot 14 januari gesloten moet blijven.
Maar dit betekent niet dat we stoppen met onze lessen! Wij gaan bijna alle lessen online geven via Zoom. Zo kunnen we toch samen met elkaar blijven dansen en sporten. Het is misschien even wennen, maar vanuit de vorige lockdown weten we dat het wel een heel leuke manier is om toch door te kunnen gaan en samen in beweging te blijven en plezier te hebben.

Voor de volwassenen waren de avondlessen al online, maar nu gaan ook de overige jeugd en volwassen lessen online via Zoom.
Als je dit nog nooit hebt gedaan zal het even wennen zijn, maar het is echt een prima alternatief. Zelfs als je niet veel ruimte thuis hebt, wij houden hier rekening mee.
Tijdens de online lessen via Zoom kunnen we elkaar zien en live met elkaar sporten en dansen. Een fijne manier om toch met elkaar in contact te blijven en natuurlijk jezelf fit, gezond en blij te houden.
Aan de hand van het animo van de lessen passen wij zo nodig het online lesrooster wekelijks aan.

Leden hebben allemaal een mail gekregen over de huidige situatie.
Het lesrooster en de inlog codes voor de Zoom lessen vind je in deze mail. Controleer ook je spam folder. Niet gehad? Stuur dan een mail naar info@studiodansu.nl

Vanaf zaterdag 6 november

Jullie zijn van ons gewend dat iedereen welkom is bij Studio Dansu en zich hier thuis mag voelen.
Helaas door de corona is het nu niet anders en zijn wij genoodzaakt ons te houden aan de nieuwe maatregelen.

Afgelopen dinsdag zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die aanstaande zaterdag 6 november ingaan.
Vanaf zaterdag is het gebruik van coronatoegansbewijzen (18+) ook verplicht in de sport- & dansscholen. Wij mogen alleen nog toegang verlenen (bij de voordeur!) bij het tonen van je QR-code en geldig legitimatiebewijs.

Bij aankomst (bij de voordeur!)moeten leerlingen (18+), ouders en begeleiders hun QR code (en ID) laten scannen door een medewerker. Je hebt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Zonder vertoon van QR code is naar binnen gaan geen optie.

Kinderen tot 18 jaar hoeven niet gecontroleerd te worden en mogen gewoon naar binnen. Als ouders naar binnen willen dan is het verlicht om je QR code te tonen. Het controleren van de QR codes kost ons veel tijd en daarnaast willen we ook drukte binnen voorkomen. Wij vragen jullie om je kind omgekleed af te zetten bij de deur en niet mee naar binnen te gaan. 
Geef alleen zijn/haar dansschoenen mee. Wij vangen de kinderen op en helpen zo nodig met het wisselen van schoenen.

Helaas moeten we deze check bij ieder bezoek opnieuw doen. Handig zou zijn dat wij de QR codes kunnen opslaan alleen is het wegens de AVG wet verboden om medische gegevens op te slaan en moeten we dus bij ieder bezoek opnieuw checken!

Vanaf zaterdag 6 november word de lesduur voor de volwassen lessen teruggezet naar 45 minuten. Dit om drukte in de tussenruimtes te voorkomen en om genoeg tijd te hebben om alle QR codes te scannen. Vertrek direct na je les om de volgende groep de ruimte te geven.

Wij vragen jullie om op tijd te komen zodat je QR code gescand kan worden.
Zonder je QR code en ID bewijs mogen wij je geen toegang geven tot de Studio. Zorg dat je deze altijd bij je hebt!

* Houd afstand van elkaar
* Alle volwassen lessen zijn weer 45 minuten 
* Vertrek direct na de les om ruimte te maken voor de volgende groep.
* Voor volwassenen is het Nog steeds verplicht je altijd vooraf aan te melden voor een les (reserveer op de site of via de app).
* Blijf thuis als je klachten hebt / ziek bent

Hierbij de link naar de website van Rijksoverheid mocht je de regels nog willen nalezen

Excuses voor het ongemak en bedankt voor jullie medewerking,

Met vriendelijke groet,

Lara en Elzelien
Studio Dansu

Veilig sporten bij Studio Dansu 

Studio Dansu kan veilig open dankzij ioniserende luchtreiniging. De studio's zijn echt Corona Proof!
Daarnaast hanteren wij het Protocol veilig sporten (NOC NSF) met duidelijke regels.
 • 100% ​Corona Proof:  Het LightAir Health+ luchtreinigingssysteem elimineert alle virussen 
 • Schone gezonde lucht:  vrij van ultrafijn- en fijnstof, virussen, allergenen, schimmels et cetera
 • Minimaal risico: het risico op de luchtmobiele overdracht van virussen met 97% wordt gereduceerd. 
 • Veilig binnen sporten: Ioniserende luchtreiniging zorgt voor vitaliserende en schone lucht
Studio Dansu heeft niet veel grote ramen om tegen elkaar open te zetten om goed te kunnen luchten. Daarnaast zouden alle open deuren en ramen bij kouder weer ook niet prettig zijn. Een andere oplossing was in onze ogen gewoon echt noodzakelijk om veilig open te kunnen.
Met deze investering willen wij onze leden en personeel beschermen tegen mogelijke besmetting met Covid 19. Met dit systeem doen we er alles aan om schone lucht en een gezond binnenklimaat te garanderen. Hiermee hopen we ook de angst bij leden weg te nemen en voor hen een veilige omgeving te creëren om te sporten en te bewegen.
Wij hebben het zogeheten Health+ luchtzuiveringssysteem laten installeren. Dat maakt gebruik van twee technologieën. Via zogeheten high density ionisatie worden de allerkleinste deeltjes uit de lucht verwijderd. Simpel gezegd door ze via een ionisator een negatieve lading te geven, waarna ze op de grond vallen of deels door een positief geladen collectorplaat worden verwijderd.
Uit onderzoek van het gerenommeerde Karolinska Instituut, de bekendste medische universiteit van Zweden, die elk jaar de kanshebbers voor de Nobelprijs voor de geneeskunde selecteert, blijkt dat op deze manier niet alleen fijnstof, allergenen en schimmels worden geëlimineerd, maar ook in de lucht zwevende aerosole virussen worden gedeactiveerd. Daardoor wordt het risico op virusoverdracht via de lucht met 97 procent gereduceerd.
De gepatenteerde technologie is door het Zweedse LightAir verwerkt in IonFlow luchtreinigingssystemen, die in Nederland op de markt worden gebracht door importeur Habitat Solutions. Bij de tweede technologie wordt door een combinatie van een filter en ionisatie de lucht gezuiverd en ververst. Daarmee wordt zelfs 99,99 procent van alle virussen uit de lucht gehaald.
Het systeem werkt ook effectief tegen aerosolen in de lucht. Die spelen volgens deskundigen een belangrijke rol in de verspreiding van Covid 19, met name in binnenruimtes. Het virus kan ingesloten zijn in deze minuscule druppeltjes. Door die in te ademen kunnen mensen besmet raken. "Ons systeem deactiveert de virussen in de aerosolen, waarna ze met een filter met enorme capaciteit worden afgevoerd. Daardoor is er geen besmettingsgevaar meer”, zegt directeur Rob Jansen van Habitat Solutions. Volgens hem kan ioniserende luchtreiniging overal waar het risico op besmetting via aerosolen aanwezig is. Als je weet dat je via ionisatie 97 procent van alle virussen uit de lucht kunt verwijderen, dan kunnen we hiermee een enorme stap zetten”

Schone en Veilige lucht dankzij Ionisatie

Schone en Veilige lucht 
dankzij Ionisatie

Hoe werkt het Health+ systeem en waar bestaat het uit?
Naast het verwijderen van virussen, hetgeen iedere luchtreiniger in meer of mindere mate zou kunnen doen, is het unieke aan dit systeem ons zogenaamde IonFlow systeem. Dit is een ultra high density ionisatie systeem dat niets anders doet dan continu grote hoeveelheden negatief geladen luchtdeeltje te produceren, zo’n 35 miljard per seconde. Omdat de natuur altijd een balans zoekt verspreiden deze deeltjes zich continu door de ruimte zonder dat wij de lucht in beweging brengen. Hierdoor bevinden deze deeltjes zich dus overal rond de aanwezige personen in een ruimte. Je voelt de aanwezigheid van deze deeltjes doordat het fris aanvoelt, alsof je in een bos loopt of nabij een waterval staat. Rond deze personen doen deze deeltjes hun werkt. Zijn hechten zich aan alle in de lucht zwevende deeltjes ongeacht de grootte en herkomst van deze deeltjes waardoor deze deeltjes clusteren en neerdalen en niet meer ingeademd kunnen worden. Bevinden zich aerosole virussen in de ruimte dan gebeurt hetzelfde echter gebeurt er nog iets bijzonders. De elektrische lading maakt het eiwitmembraan van het virus kapot waardoor deze sterft en dus niet meer schadelijk is. Het virus wordt als het ware geëlektrocuteerd op ultra fijnstof niveau Dit zelfde gebeurt overigens met een groot aantal bacteriën.

Doordat bovenstaand fenomeen zich direct rond de aanwezige personen in de ruimte afspeelt zorg je er dus voor dat, wanneer een besmet persoon aerosole virus deeltje uitstoot, deze virussen direct worden gedood nog voordat deze door de ruimte zwevend een ander kunnen besmetten. Zonder dit systeem met bijvoorbeeld alleen goede ventilatie of een luchtreiniger die aan de muur hangt (UVC lamp of ander type reiniger) blijft het risico groot dat aerosole virussen onderweg van de persoon die de virussen uitstoot naar het afzuigpunt of luchtreiniger neuzen passeert en alsnog mensen infecteert.

Zoals bovenstaand beschreven zorgt het IonFlow systeem ervoor dat vuildeeltjes clusteren en neerdalen waaronder dus inmiddels gedode virussen. Dit is waar ons tweede systeem uit het Health+ systeem zijn werkt doet. Het CellFlow systeem voorzien van ons gepatenteerde HEPA+ Eco Precision filter. Dit systeem is eigenlijk niets meer dan een extreem efficiënte stofzuiger dat drie maal efficiënter is dan een traditionele luchtreiniger en dus ook drie maal minder energie verbruikt. Met dit systeem vangen wij de neerdalende deeltjes af en slaan wij deze op, op een speciaal filter..
Gebruik van het Health+ systeem reduceert het risico op aerosole overdracht van virussen met 97%.
Het Health+ systeem bestaat uit een tweetal technieken (IonFlow en CellFlow) die tezamen zorgen voor een allergeen en ultra fijnstof-vrij gezond, vitaliserend en veilig binnenklimaat.

1: Ionflow technologie: deze techniek verwijdert ultra fijnstof en deactiveert virussen in de lucht direct rond een ieder aanwezig
Dit systeem maakt gebruik van een uniek gepatenteerd ozonvrije Ultra High Density Ionisatie techniek. De Ionisator verspreid miljarden negatief geladen ionen per seconde door de lucht en deze verspreiden zich op natuurlijke wijze door de ruimte. De negatief geladen ionen hechten zich direct aan de ultrafijnstofdeeltjes, zoals virussen/ bacteriën/ pollen /dieren allergenen /roet. Virussen worden daarbij direct gedood. De geladen vuildeeltjes clusteren en dalen deels neer en/of worden verzameld op de positief geladen collector p het systeem. Het systeem verwijdert tot 99,94% ultrafijnstofdeeltjes bij PM0.007 en doodt direct de aerosole virussen en verlaagt daarmee het risico op luchtmobiele overdracht van virussen met 97%. Met deze techniek is het dus mogelijk de lucht direct om u heen te reinigen zonder dat wij de lucht eerst door een luchtreiniger moet worden gezogen.

2. Cellflow technologie: verwijdert en deactiveert o.a. virussen. De Cellflow technologie maakt gebruik van een uniek gepatenteerd ozonvrij High Density Ionisatie techniek in combinatie met een HEPA+ Eco Precision filter dat 3 x efficiënter en energiezuiniger is dan een traditioneel HEPA filter en 3 x minder energie verbruikt en niet verstopt kan raken. Het systeem verwijdert aanvullend op de IonFlow extreem snel het geclusterde vuil (zodat dit niet neer daalt) en de gedode virussen uit de lucht verwijdert met een efficiency van 99,99 % bij PM0.1, waarmee deze technologie 3 maal efficiënter is dan een traditionele luchtreiniger (PM0.3 of hoger). Het HEPA+ Eco Precision filter is eenvoudig schoon te maken met een zacht mondstuk op de stofzuiger en heeft een standtijd van 18 maanden. Na deze 18 maanden werkt het filter nog steeds echter neemt het rendement vanaf dat moment langzaam af.

Gebruik van het Health+ systeem resulteert in een vitaliseren veilig schoon binnenklimaat dat vergelijkbaar is met het verfrissende gevoel dat u ervaart in een bos of bij vallend water.

Uiteraard is de claim dat bovengenoemde technieken u beschermen tegen de luchtmobiele overdacht van virussen wetenschappelijk onderbouwd. In het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports is het Zweedse Karolinska onderzoek gepubliceerd. Dit onderzoek is gesubsidieerd door de Zweedse overheid. De publicatie (https://www.nature.com/articles/srep11431) toont aan dat door de inzet van de Lightair Ionflow Ionisator luchtmobiele virussen worden gedeactiveerd (gedood) en verwijdert. Hierdoor wordt virusoverdracht door luchtmobiele virussen voorkomen.

Health+ certificering
Gebruik van onze Health+ systemen resulteert in een schoon en veilig binnenklimaat. Hiervoor ontvangen wij een Health+ certificaat wat leden, bezoekers en ouders verzekert dat men veilige schone gezonde lucht inademt.

Regels lessen binnen

We moeten ons houden aan het protocol opgesteld door NOC*NSF en de verplichte regels van het RIVM waar wij ons allen aan moeten houden voor ieders veiligheid!
Voor meest actuele regels zie bovenaan de pagina
 • Heb je klachten blijf dan thuis.
 • Ga thuis naar het toilet en probeer toiletbezoek binnen Dansu te voorkomen
 • Kom niet te vroeg (anders sta je onnodig in de kou of regen).(vervalt 25 september)
 • ​Wacht op een teken dat je naar binnen mag. (vervalt 25 september)
 • ​Schone binnen gympen zijn verplicht!
 • ​Verlaat na de les zo snel mogelijk de studio.
 • ​Na kletsen op de stoep voor Dansu is helaas niet toegestaan.(vervalt 25 september)
 • ​Desinfecteer bij binnenkomst je handen.(vervalt 25 september)
 • ​ Voor 18+:  Houdt overal 1.5 meter afstand, ook buiten. (dit vervalt per 25 september)
UITGEBREIDE UITLEG JEUGD

Hoe verloopt het binnen en wat zijn de regels?

Les volgen/inschrijven
Het is voor ons verplicht om alle aanwezigen in ons gebouw te registreren. Wij moeten voor de GGD verplicht tot 4 weken lang bewaren wie er wanneer binnen is geweest, voor het geval er een contactonderzoek plaats moet vinden.
Jeugdlessen tot 14 jaar: Voor de jeugdlessen noteren wij bij aankomst de namen van alle aanwezige leerlingen.
Volwassen lessen en lessen waar jeugd en volwassenen gemengd zijn hebben andere regels. Zij moeten 1.5 meter afstand houden (vervalt 25 september) en daardoor is er een maximum aantal leerlingen per les. Voor deze lessen is het VERPLICHT je vooraf in te schrijven via ons systeem/app.
Om je in te schrijven dien je eerst je account te activeren, je hebt hiervoor een activatiemail ontvangen. Heb je deze niet ontvangen? Laat het ons z.s.m. weten.

Proefles
Heb je een vriend(in), zusje etc. die ook een keer wilt meedoen? Superleuk! Het is mogelijk om een proefles te komen doen, maar het is wel verplicht je hiervoor tijdig via de mail aan te melden.

Blijf thuis als je:
1 of meerdere van deze klachten had in de afgelopen 24 uur: Hoesten, Koorts, Neusverkoudheid, Benauwdheidsklachten
op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt
het coronavirus hebt gehad en dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld is (in een lab)
een huisgenoot /gezinslid hebt met het nieuwe coronavirus en als je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad hebt terwijl hij/zij nog klachten had
in quarantaine bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld of in een risicogebied bent geweest.

Goed voorbereid naar de les
De kleedkamers zijn helaas nog niet open, kom dus omgekleed naar de studio. Schone binnen schoenen zijn verplicht, neem deze mee! Alleen schone schoenen welke in de studio worden gewisseld zijn welkom in de zaal.
Toiletten zijn wel open, maar toch vragen wij iedereen om thuis van tevoren goed naar het toilet te gaan.

Aankomst bij de studio: Volg de instructies
Wij raden iedereen aan om, als dat mogelijk en veilig is, alleen (op de fiets) naar Studio Dansu te komen.
Kom maximaal 5 minuten voor de les naar de studio. De deuren van Dansu gaan een paar minuten voor aanvang van de les open, kom dus niet te vroeg maar wees wel op tijd, want de deuren sluiten als de les start.
Indien kinderen gebracht worden gelden de volgende regels: Ouders zetten hun kind voor de deur af: Kiss & Ride. Graag direct weer doorrijden zodat er geen opstopping van auto’s ontstaat en het vlot kan doorlopen. Ouder(s) mogen dus niet mee naar binnen!
De docent vangt de leerlingen op de stoep voor de studio op. Hij/Zij controleert bij aankomst wie er is en of de naam correct op onze lijst staat.

Schoenen wisselen
Leerlingen mogen naar binnen als hun naam is afgevinkt en mogen dan, samen met de docent/medewerker, naar de ruimte om schoenen te wisselen.
Het is NIET toegestaan op je dansschoenen naar de studio te komen. Als iedereen zijn schoenen heeft gewisseld kan de les beginnen. Omkleden is niet mogelijk, kom in je danskleding naar de studio.

De Les
Tijdens de lessen blijven alle leerlingen in de zaal. Probeer toilet bezoek te vermijden door thuis alvast te gaan.
Docenten houden 1.5 meter afstand van de leerlingen. (vervalt 25 september)

Vertrek (regels vervallen per 25 september)
Iedereen moet direct weg na afloop van de les.
Volg de instructies van de medewerkers van Studio Dansu
Je mag niet blijven hangen in de hal of op de stoep voor Dansu. Deze ruimte moet vrij blijven voor de volgende groep leerlingen.
Volwassenen moeten 1.5 meter afstand houden, dat betekent dat de ouders niet allemaal voor de deur kunnen wachten op hun kind. Blijf bij de auto of sta op ruime afstand van elkaar. Zorg dat er geen kinderen moeten wachten op hun ouder(s)!

UITGEBREIDE UITLEG VOLWASSENEN
(regels wijzigen per 25 september, zie bovenaan de pagina)

Hieronder melden wij jullie de regels waar ieder zich aan dient te houden voor ieders veiligheid en uit respect voor elkaar.
De lessen duren 45 minuten om veilig te kunnen wisselen van groepen. Ook om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk in de gangen lopen.
Er is per les een maximum aantal deelnemers om in de zaal voldoende ruimte te hebben. Tevens zijn er in de zalen plekken op de vloer getaped waar je je mat/step etc kunt plaatsen.  Het is verplicht om een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar), deze mag je afzetten tijdens de les.

Inschrijven voor de les
Je bent verplicht je van tevoren via de site aan te melden voor een les.
Bij de inschrijving staan er vanaf nu ook verplichte extra vragen, deze moeten wij verplicht stellen aan iedereen die binnen wilt komen bij Dansu, vul deze dan ook naar aller eerlijkheid in.
Schrijf je op tijd in, want er is een maximum aantal deelnemers. Als je toch niet kunt, meld je dan ook direct weer af zodat er een plekje voor iemand anders vrijkomt.
Let op: wij rekenen de niet afgemelde les wel als een gevolgde les, dus meld je af als je niet komt.
Naast het maximum deelnemers is het inschrijven ook verplicht namens de GGD. Wij moeten verplicht tot 4 weken lang bewaren wie er wanneer binnen is geweest, voor het geval er een contactonderzoek plaats moet vinden.
Zonder inschrijving is toegang tot de studio niet mogelijk.

Wat neem je mee
De kleedkamers zijn helaas nog niet open (te kleine ruimte om afstand te bewaren), kom dus omgekleed naar de studio. Schone binnen schoenen zijn verplicht, neem deze mee! Daarnaast  liefst een eigen matje en een gevulde bidon(om drukte bij de toiletten te voorkomen).

Aankomst bij de studio: Volg de instructies
De deuren van Dansu gaan een paar minuten voor aanvang van de les open, kom niet te vroeg(uiterlijk 5 minuten van tevoren). Een van onze medewerkers vangt de leerlingen bij de deur op, controleert de inschrijvingen en sluit de deur als de groep binnen is zodat er geen mensen zomaar kunnen binnenlopen.
Kom niet te vroeg (anders sta je onnodig in de kou of regen).
Houdt overal 1.5 meter afstand, ook buiten.
Wacht op een teken dat je naar binnen mag.
Handen desinfecteren
Bij binnenkomst staat desinfecterende handgel om de handen te ontsmetten.

Omkleden
De kleedkamers zijn gesloten. Trek je buiten schoenen uit op de daarvoor aangewezen plek en trek indien nodig je schone binnen schoenen hier aan.
Maximaal 4 mensen tegelijk in de “schoen-wissel ruimte”.
Lessen Binnen
Houdt overal 1.5 meter afstand.
Materiaal van Dansu mag weer worden gebruikt. Wil je liever je eigen dumbels gebruiken dan mag dat natuurlijk ook. Het is verplicht voor iedereen hun eigen matje mee te nemen. De matjes zijn te kwetsbaar om na elke les schoon te maken en gaan daardoor kapot en tevens zijn ze niet hygiënisch.

Vertrek
Verlaat na het schoenen wisselen zo snel mogelijk de studio.
Dansu is naast de lessen ook een plek voor gezelligheid en sociale contacten. Na de les moet nu helaas iedereen direct weg, het is niet mogelijk binnen koffie/thee te blijven drinken. Na kletsen op de stoep voor Dansu is ook niet toegestaan, deze ruimte moet vrij blijven voor de volgende groep leerlingen. Wil je toch gezellig kletsen na de les, doe dit dan graag een stuk verderop in de straat. Wij hopen de gezelligheid rondom de lessen gauw weer te kunnen hervatten.

Regels lessen buiten

(regels wijzigen per 25 september, zie bovenaan de pagina)

Er zijn nog een aantal lessen buiten, hier zijn ook een aantal regels.

BELANGRIJK: Volg altijd de Corona maatregelen op en heb je klachten? Blijf dan thuis.
Om het buiten sporten en dansen mogelijk te maken en veilig te houden is iedereen verplicht zich aan de onderstaande regels te houden.

 • Schrijf je verplicht in voor een les via de app of onze website
 • Eemnes: Zet je fiets niet op de stoep voor Dansu, maar in de fietsenrekken bij de voetbal.
 • Kom maximaal 5 minuten voor de les naar de studio.
 • ​Leerlingen mogen alleen op het terrein als hun les bezig is en moeten direct na de les het terrein weer verlaten. Om de leswissels soepel te laten verlopen hebben wij 15 minuten ruimte tussen de lessen. De lessen duren hierdoor precies 45 minuten.
 • ​Volwassenen houden overal minimaal 1,5 meter afstand welke is aangegeven met een afzetting
 • ​Iedereen moet direct weg na afloop van de les.

Regels zoom lessen

 • De lessen zijn alleen voor leden van Dansu, deel de links dan ook niet met niet-leden. Uiteraard mag je gezin thuis wel met je meedoen.
 • Download en installeer Zoom (Zoom Client for Meetings) op je computer: https://zoom.us/download
 • Zorg dat je 5-10 minuten voor de les aanwezig bent. Niet eerder! Anders stoor je de les die ervoor zit.
 • ​Zet alle andere applicaties en vensters op je computer uit voor een soepele verbinding.
 • ​Na het installeren kun je in Zoom naar de les gaan door op Join Meeting te klikken
 • ​Je vult vervolgens de meeting ID in: (deze vind je in je mail)
 • ​Je vult vervolgens het wachtwoord in: (zie mail)
 • ​Join with video en Join with computer audio
 • ​Je eigen geluid UIT tijdens de les (mute)
 • ​Je video moet AAN, zodat je zichtbaar bent voor de docent (bij een zwart beeld zijn wij genoodzaakt om je uit de meeting te verwijderen). 
Wil jij veilig gaan dansen/sporten?

 Gooierserf 384, 1276KT, Huizen
Huizermaatweg 400, Huizen

info@studiodansu.nl

Copyright Studio Dansu 2020- Alle rechten voorbehouden