Starten met sporten?

Studio Dansu is een sport & dansstudio met een altijd fijne, ongedwongen en gezellige sfeer.
De lessen van Studio Dansu zijn zeer gevarieerd, persoonlijk, effectief en FUN!
Het grootste aanbod aan groepslessen van 't Gooi!
Tevens bieden wij een online video platform met ongeveer 300 lessen.
Studio Dansu is een sport & dansstudio met een altijd fijne, ongedwongen en gezellige sfeer.
De lessen van Studio Dansu zijn zeer gevarieerd, persoonlijk, effectief en FUN! 
Het grootste aanbod aan groepslessen van 't Gooi!
Tevens bieden wij een online video platform met ongeveer 300 lessen.
 • ​​3 in 1: Sportschool, Dansschool en Yoga Studio, ruim 130 lessen p/w
 • Gevarieerd en vernieuwend: Niet alleen standaard sportlessen, maar ook de nieuwste trends zoals POUND, Piloxing en Kpop
 • ​Géén jaarcontracten: flexibele en betaalbare maandabonnementen
 • Altijd FUN: Plezier geeft motivatie en motivatie geeft resultaat!
 • Voor alle niveaus: Ben je een beginner, heb je een maatje meer of op hoge leeftijd? iedereen voelt zich bij Dansu welkom!

Groepslessen voor iedereen

ACTIE
2 Proeflessen voor €2 

Probeer 2 lessen voor maar €2 (normaal €15)

Sport-Dance-Relax
Personal Training
Sport workouts
Wil  je werken aan je conditie, spierkracht, je figuur of gewoon je algemene fitheid? Bij de Sport workouts kun je op je eigen niveau trainen. Bij High Impact of Power step ligt het tempo lekker hoog. Wil je juist wat rustiger, dan is Bodyshape met meer grondoefeningen misschien meer wat voor jou. Pound en Piloxing zijn toffe interval workouts. Wil je helemaal geen pasjes? Power, Spinning of Outdoor fitness zijn dan meer jouw ding.
Voor senioren is er een aangepaste sportles: Fit60+ 

Bodyshape

Kenmerken: Conditie, vetverbranding, spierversterkend, kracht.
Dag/Tijd: Maandag 10u & 19u, Dinsdag 10u & 20u, Woensdag 19u, Vrijdag 10u, Zaterdag 09u.

Wil je vooral aan je figuur en spierkracht werken kies dan voor Bodyshape. De les start altijd met een stuk conditietraining, daarna worden er spierversterkende oefeningen gedaan met diverse materialen en/of op de mat.
 

Circuit Fitness

Kenmerken: fitness, kracht, balans, cardio
Locatie: Eemnes
Dag/Tijd: Dinsdag 19:00
Circuitfitness: een full body workout, waarbij je in groepsverband meerdere stations (oefeningen) achter elkaar doorloopt, in meerdere rondes. Oefeningen worden uitgevoerd in tijdsbestek, waarbij elke ronde zwaarder of moeilijker gemaakt word. Alle training aspecten komen aan bod, denk hierbij aan kracht en cardio, maar ook aan balance en core. Leuk voor beginners en gevorderden!
 

Fit 60+

Kenmerken: senioren, spierversterkend, souplesse
Lesduur: 45 minuten
Dag/Tijd: woensdag 10:00, vrijdag 10:00 

Hoe fit bent u? Naarmate we ouder worden hebben we vaker last van de gewrichten, zwakkere spieren of onze algehele gezondheid.
Senioren hebben minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn.
Tijdens de Fit 60+ les werken we aan spierversterking, souplesse en de conditie.
De les is ook zittend op een stoel te volgen.
Een gezellige les op muziek waar ieder( 60+, 70+ of zelfs 80+) op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.
Na afloop drinken we gezellig samen nog een lekker kopje koffie of thee (inbegrepen in de prijs)

High Impact

Kenmerken: conditie, kracht, energie, vetverbranding
Dag/Tijd: Maandag 20:00, Donderdag 09:00

Wil jij werken aan je conditie en spierkracht? Dan is deze les iets voor jou! Een combinatie van cardio oefeningen om je conditie te verbeteren en spierversterkende oefeningen ter versterking van je spieren.

In deze les word vaak gewerkt met HIIT (high interval intensity training) Een goed voorbeeld is de Tabata training: je voert in korte intervallen oefeningen op hoge intensiteit uit. Bij de Tabata training gaat het om in totaal acht rondes van twintig seconden. Tussen die rondes hou je steeds tien seconden rust. Dit kan gedaan worden met allerlei type oefeningen.

Een echte afwisselde les, waar ook gewerlt word met heel veel materialen. Denk aan de Step, gewichtjes en Elastieken. 

Kortom een les die voor iedereen uitdagend is (kan op elk niveau worden gevolgd), erg afwisselend en supergoed voor het hele lichaam.  

Outdoor Workout

Kenmerken: conditie, kracht, energie, bootcamp, vetverbranding, buitensport
Huizen: maandag 19:00 (winterstop v.a. oktober 2021)
Eemnes: zaterdag 10:00 

Liever buiten sporten?
Werk aan je kracht en conditie in de buitenlucht! 
Bootcamp in Eemnes: lekker buiten trainen! Tijdens deze bootcamp training wordt gebruik gemaakt van bankjes, bomen, muurtjes, kortom dat wat je buiten tegenkomt, maar ook de tractorband en trainingstouwen worden veel gebruikt.
Een training die voor elk niveau te volgen is.

Piloxing

Kenmerken: conditie, kracht, spierversterking, energie en balans.
Dag/Tijd: woensdag 9:00 en 20:00

In Hollywood is Piloxing al jaren een rage. Het is een mix van pilates, dansen en boksen. Niet alleen is het een vet verbrandende, maar ook spierversterkende work-out. Al veel sterren in Hollywood zweren bij piloxing om in shape te blijven. Het is een combinatie van de snelheid en behendigheid van boksen, de flexibiliteit en spierbouw van Pilates en het plezier van dansen. Tijdens de lessen kan je verzwaarde handschoenen van 250 gram gebruiken voor een maximaal effect.Piloxing wordt uitgevoerd op blote voeten of op antislipsokken.
 

Pound

Kenmerken: conditie, kracht, spierversterking, energie en balans.
Dag/Tijd: maandag 20:00, zaterdag 10:00
Locatie maandag: Gooierserf 384
Locatie zaterdag: Huizermaatweg 400

Pound: Rockout-Workout
In plaats van naar muziek te luisteren, word jij de muziek in deze energieke training voor het hele lichaam die cardio en krachttraining combineert met yoga en pilates-geïnspireerde bewegingen. Door gebruik te maken van Ripstix®, lichtgewicht drumstokken die speciaal zijn ontworpen om te trainen, transformeert POUND drummen in een ongelooflijk effectieve manier van trainen. Een les die aanstekelijk, energiek en heel veel FUN is!

Power Pump

Kenmerken: conditie, kracht, vetverbranding
Dag/TIjd: Maandag 20:30, woensdag 20:00
Locatie: Huizermaatweg 400

Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten pas je aan aan jouw niveau.

Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Een afwisselende les waarbij je aan het gehele lichaam werkt. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halter met gewichten.  

Power Step

Kenmerken: conditie, vetverbranding, energie, spierversterkend
Dag/Tijd: Woensdag 09:00, Vrijdag 09:00 en zaterdag 10:00

Power-step is een eenvoudige les vooral gericht op conditie. Naast flink steppen worden er ook spierversterkende oefeningen gedaan, waardoor je meer doet dan alleen aan je conditie werken.
 

Spinning

Kenmerken: conditie, kracht, vetverbranding, fietsen
Dag/tijd: dinsdag 19:30, donderdag 19:30 en zondag 09:30
Locatie: Huizermaatweg 400

Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. 
Voor mannen en vrouwen!

een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning, het woord zegt het al, betekent namelijk 'snel ronddraaien'. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

   

Step

Kenmerken: Conditie, vetverbranding en energie
Dag/Tijd: Donderdag 19:00

Step is een conditieles voor meer gevorderde steppers. Binnen de les wordt gewerkt aan een step choreografie. Een pittige conditieles, maar ook een les waarbij je uitgedaagd word om een stepchoreografie onder de knie te krijgen.
 
Personal Training
Dance workouts/lessen
Zin om even het gevoel te hebben dat je op een feestje bent? Bij de Dance workouts is de sfeer zo gezellig en energiek dat het echt een uitgaansgevoel geeft. Maar... de les zit vol met oefeningen, verstopt in de dansbewegingen, dus stiekem ben je een Full-Body workout aan het doen! Geniet bij Zumba van Latin muziek, bij Dancefit komen de nieuwst hits voorbij en LaBlast is geïnspireerd op swing- en stijldansen.
Als je graag echt choreografieën wilt leren of je danstechnieken wilt verbeteren zijn er ook diverse danslessen zoals Dancemix, K-Pop, Modern-Jazz en Klassiek Ballet.

Dancefit!

Kenmerken: conditie, dans, plezier, energie, vetverbranding, spierversterkend
Dag/Tijd: Maandag 10:00, Maandag 19:00, Dinsdag 20:00, Donderdag 21:00

Wil jij trainen op een leuke manier? Werk aan je conditie en kracht door te dansen. Geen ingewikkelde pasjes, iedereen kan meedoen! In 1 uur dancefit worden meerdere dansen gedaan in verschillende stijlen maar vooral op hippe muziek. Dancefit lijkt een beetje op zumba, het verschil zit in de muziek en in Dancefit wordt ook veel gewerkt aan spierversterking. Probeer dancefit, het is net een avondje uit!

Female Hiphop

Kenmerken: conditie, dans, dancehall, vogueing, vrouwelijk, hiphop
Locatie: Eemnes
Dag/Tijd: donderdag 19:00

Female Hiphop: mix van Dancehall, vogueing en female style hiphop. Een conditioneel pittige les vol vrouwelijke hiphop moves.
Geschikt voor de leeftijd 15+ en volwassenen

G-Dance

Kenmerken: Vrolijk, Energiek, Dans
Mensen met een verstandelijks beperking (12+ en volwassenen)
Dag/tijd: vrijdag 18u en 19u

Dansles voor mensen met een verstandelijke beperking(12+). Tijdens deze vrolijke les komen er diverse dansstijlen aan bod zoals Zumba, disco, streetdance,etc.

De wens van veel sporters met een beperking is om zo gewoon mogelijk hun sport te beoefenen. In deze les is iedereen in staat op zijn of haar eigen niveau en in eigen tempo iets te leren. Plezier in bewegen/dans staat voorop! 

Dancemix

Kenmerken: Energie, fun, kracht, dans, choreografie
Locatie: Huizen
Dag/tijd: Dinsdag 19:00

Een energieke les voor volwassenen die gek zijn op dans!
In de Dancemix lessen leer je verschillende stijlen:
Hiphop(fast, female en lyrical), afro, house, pop, disco etc.

De choreografieën zijn gevarieerd en vernieuwend en zorgen er daarmee voor dat je dans skills sterk vooruit zullen gaan! Lekker dansen, zweten en knallen! 

Alle niveaus zijn welkom!  

Klassiek Ballet

Kenmerken: dans, lenigheid, kracht, mooi
Dag/tijd: Woensdag 20:00

In de ballet lessen leer je de technieken van het klassieke ballet. Geniet van de mooie muziek, werk aan je techniek, kracht en lenigheid.

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom. 

LaBlast

Kernmerken: conditie, dans, plezier, energie, vetverbranding, spierversterkend
Tijd/dag: Woensdag 19:00, Zaterdag 10:00

Welkom bij LaBlast. De rage uit Amerika van 3-voudig wereldkampioen Latin: Louis van Amstel. Een fitness / dansprogramma gebaseerd op alle dansen uit de stijldans en swing scene. Waarbij je danst, aan je conditie werkt, je spieren versterkt en heel veel plezier maakt. Alle dansen komen uit een verschillende landen, verschillende culturen en hebben verschillende karakter eigenschappen. Elke les ziet er anders uit waardoor je als je weg loopt geen pas hoeft te onthouden! Tot snel!
 

Modern-Jazz

Kenmerken: dans, choreografie, spierversterking en lenigheid
Dag/tijd: donderdag 20:00

Een les waar gewerkt wordt aan danstechnieken als draaien, sprongen en lenigheid. na een half uur oefeningen werken we de tweede helft van de les aan een choreografie. Er worden stijlen als klassiek, jazz en modern toegepast.
 

Zumba

Kenmerken: conditie, plezier, energie en vetverbranding
Dag/tijd: Maandag 21:00, Dinsdag 09:00, Dinsdag 19:00, Donderdag 10:00, Zaterdag 11:00

Zumba is een swingende workout gebaseerd op diverse Latijns-Amerikaanse dansen als Salsa, Merengue, Cumbia en Reggaeton. Bij Zumba geen ingewikkelde pasjes, het gaat vooral om de fun. Een uur lang lekker dansen, werken aan je conditie, ontstressen en tegelijkertijd volop calorieën verbranden.

Zumba Toning

Kenmerken: conditie, plezier, spierversterkend, vetverbranding en kracht
Dag/Tijd: donderdag 20:00

Net zo leuk als gewone Zumba, maar in Zumba Toning wordt er gedanst met toning sticks in de hand. Lichte gewichten die geluid maken als sambaballen. Zumba toning werkt vooral erg goed voor de spierversterking.
 
Kids Fitness
Relax lessen
Ontspanning is net zo belangrijk als werken aan je conditie. En de Relax lessen zijn niet echt alleen maar "relax".
Tijdens Pilates en Stretch&Strength komen er echt wel pittige krachtoefeningen voorbij en ook bij Yoga zal je iedere spier moeten gebruiken. Het verschil zit hem in het tempo, door veel rustiger te bewegen, met meer herhalingen of juist een houding langer vast te houden (Yin Yoga) zal je geestelijk veel meer tot rust komen en je lichaam veel bewuster gebruiken. 
Ben je een beginner in yoga? Start met bijvoorbeeld Santosha (tevredenheid) Yoga waar alles rustig en op je eigen niveau kan. Meer gevorderd? Dan geeft Yoga Flow een mooie uitdaging door de bewegingen aan elkaar te koppelen tot een flow.

Hatha Yoga

Kenmerken: Ontspanning, body & mind, flexibiliteit, spierversterkend, Hatha Yoga, Senioren
Dag/tijd: Woensdag 10:00

Steeds meer mensen zoeken tegenwoordig naar manieren om zich te ontspannen en gezond te blijven. Herken je dit? Dan is yoga misschien iets voor jou. Tijdens de Yogales (Hatha) wordt met behulp van Yogahoudingen en oefeningen gewerkt aan ontspanning, souplesse en bewustwording.

Pilates

Kenmerken: spierversterkend, ontspanning, body & mind, flexibiliteit, kracht Ook geschikt voor senioren of revalidatie
Dag/tijd: Maandag 20:00, Dinsdag 10:00, Zaterdag 08:30
Locatie: Huizermaatweg 400

Pilates is een workout met vooral grondoefeningen voor het hele lichaam. Met behulp van een correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse wordt gewerkt aan een betere houding, het versterken van de buik en rug spieren en meer flexibiliteit.
Pilates is toegankelijk voor iedereen (ook senioren!)

Santosha Yoga

Kenmerken: Ontspanning, body & mind, flexibiliteit, spierversterkend, revaliderend, Senioren
Dag/tijd: woensdag 19:30 en donderdag 09:00
Locatie: Huizermaatweg 400

Santosha of tevredenheid is een van de yogadeugden (niyama’s) uit de
Yoga Sutra’s van Patanjali.
- Sutra 2.42. Door tevreden te zijn met wat er is, bereik je het
allerhoogste geluk. De les bestaat uit een combinatie van Hatha, Yin, Tibetaanse (Kum Nye methode) en Yoga Nidra.
De essentie van de lessen is: wees tevreden, ontspannen en vriendelijk
voor jezelf. Niet forceren, luister naar je lichaam en beweeg met al
je beperkingen en mogelijkheden en ervaar innerlijke vrede.

Stretch & Strength

Kenmerken: souplesse, kracht
Dag/tijd: Maandag 09:00 en Dinsdag 18:00

Stretch & strenght: een workout waarbij je je lengte en flexibiliteit vergroot vanuit spierkracht, alsmede beweegt vanuit je core. Denk hierbij aan bewegingen gerelateerd aan ballet, maar ook aan pilates oefeningen, waarbij je beweegt op ademhaling. Daarnaast word je balans regelmatig getest en ook het spieruithoudingsvermogen flink aangesproken. Iedereen kan instappen!

Yin Yoga

Kenmerken: Ontspanning, body & mind, flexibiliteit, spierversterkend, mindfullness
Dag/tijd: Maandag 18:30
Locatie: Huizermaatweg 400

Bij yin yoga lig of zit je langere tijd in een houding, bv 3 tot 5 minuten. De bedoeling is dat je daarbij je spieren helemaal ontspant. Hierdoor komen we terecht in het yin weefsel van het lichaam zoals het bindweefsel, fascia. Dat stimuleren we door het te stretchen, samen te duwen en te twisten. Ook op energetisch gebied gebeurt er veel. Daarvoor maken we o.m. Gebruik van de meridianen. Tijdens de houdingen neem je je voor zo stil mogelijk te blijven liggen, wat een uitdaging kan zijn voor het brein. Maar het kan ook veel innerlijke rust geven, mindfulness.

Yoga Flow

Kenmerken: souplesse, body&mind, kracht, vinyasa yoga
Dag/tijd: Maandag 09:00
Locatie: Huizermaatweg 400

Deze dynamische stijl draagt bij aan een krachtiger, soepeler lichaam en een betere conditie. De les bestaat uit soms pittige oefeningen die fysiek en mentaal uitdagend zijn. De houdingen worden in een vloeiend tempo achter elkaar gedaan. Hierdoor warmt het lichaam intens op en worden alle spiergroepen aangesproken. Concentratie en beheersing van de ademhaling maken dit een complete work-out voor Body en Mind.

Yogalates

Kenmerken: Kracht, souplesse, ontspanning
Dag/Tijd: Dinsdag 18:30, Woensdag 10:30, Donderdag 20:30
Locatie: Huizermaatweg 400

Deze les combineert het beste uit Pilates en Yoga.
Overeenkomsten
Pilates en Yoga kennen een aantal overeenkomsten. Dit is geen verassing, aangezien Pilates gedeeltelijk gebaseerd is op de Hatha Yoga.
Lichaam en geest worden in verband gebracht tijdens de oefeningen. Je krijgt meer spierkracht en het lichaam wordt flexibeler. Je leert je lichaam te beheersen, maar je leert je ook te ontspannen. Hierdoor maak je je hoofd leeg en slaap je beter. Daarnaast verandert de vorm van het lichaam positief. De ademhaling is bij beide disciplines erg belangrijk. Beide lessen worden uitgevoerd op een Yoga mat.
Verschillen
Ook verschillen Pilates en Yoga op verschillende punten van elkaar. Pilates is meer naar buiten gericht. Je probeert hier de oefening totaal te beheersen en je probeert de oefeningen zo precies mogelijk na te doen.
Bij hatha-yoga is er geen precieze structuur aanwezig waar je aan moet voldoen. Je kijkt naar je eigen mogelijkheden. Elke oefening heeft een op zichzelf staande betekenis en een eigen doel. Bij Pilates worden de oefeningen heel dynamisch uitgevoerd. Pilates is vooral gericht op het verbeteren van de kernspieren. Het werkt versterkend. Hierdoor voel je je sterk, fit, krijg je meer spierkracht en een betere houding. Yoga is meer op innerlijke rust gericht.
Yoga is een lifestyle, waarbij Pilates meer op een work-out gericht is.
Pilates + Yoga = Yogalates
In Yogalates komen de disciplines van Pilates en Yoga samen in 1 les
Vooral aan lenigheid en kracht wordt in deze les veel aandacht besteed. Aanhangers geven aan dat hierbij het beste van beide disciplines wordt samengevoegd in één les.

Proefles Relax

Bij welke les wil je een proefles komen doen?
 • Stretch & Strenght: Dynamische les met stretch en kracht oefeningen 
 • Santosha Yoga: Yoga voor iedereen, ook voor ouderen of mensen met klachten
 • ​Pilates: Kracht, souplesse, balans en Core versterking
 • ​Yoga Flow: Yoga Asana's verbonden tot een flow
 • ​Yogalates: Combinatie van Yoga en Pilates
 • Yin Yoga: lichaam en geest in balans, oefeningen langer aanhouden

Proefles Sport

Bij welke les wil je een proefles komen doen?
 • High Impact: Pittige conditieles
 • Bodyshape: Werk aan spierversterking en conditie
 • Piloxing: Combinatie van Boxen, Pilates en een beetje dans
 • ​Pound: Pittige les voor conditie en spierversterking met drumsticks
 • ​Outdoor Fitness: Buitentraining 
 • Spinning: Conditieles op de spinning fiets
 • Step: Gevorderde les met choreografie op de step
 • Power Step: Eenvoudige maar conditioneel pittige les met de step
 • Fit 60+: gezellige sportles voor ouderen

Proefles Dance

Bij welke les wil je een proefles komen doen?
 • Zumba: Dance workout op latin muziek
 • Zumba Toning: Zumba met gebruik van de toning sticks (sambaballen met gewicht) 
 • Dancefit!: Dance workout vol effectieve oefeningen
 • Dancemix: Energieke dansles met diverse stijlen
 • ​LaBlast: Danceworkout geïnspireerd op swing- en stijldans
 • ​G-Dance: Dancefit voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Female Hiphop: Vrouwelijke hiphop stijl 
 • Klassiek Ballet: Mooie elegante en technische dansstijl
 • Modern-Jazz: Technische dansstijl met grondwerk en emotie
 • K-Pop: Leer originele choreografieën van K-Pop groups

Groeplesrooster 

Klik op de knop om het volledige lesrooster te bekijken. 

Zaal 1 & 2 

09u Stretch & Strength
10u Dancefit!
10u Bodyshape
18u K-Pop (15+)
19u Bodyshape
19u Dancefit
20u Pound
20u High Impact
21u Zumba

Zaal 3 

09u Flow Yoga
18:30 Yin Yoga
19:30 Pilates
20:30 Power

Zaal 1 & 2 

09u Zumba
10u Bodyshape
18u Stretch & Strength
19u Zumba
19u Dancemix
20u Dancefit!
20u Bodyshape

Zaal 3 

10:30 Pilates
18:30 Yogalates
19:30 Spinning

Zaal 1 & 2 

09u Piloxing
09u Power Step
10u Fit 60+
19u LaBlast
19u Bodyshape
20u Klassiek Ballet
20u Piloxing

Zaal 3 

10:30 Yogalates
19u Santosha Yoga
20u Power

Zaal 1 & 2 

09u High Impact
10u Zumba
19u Step
20u Modern Jazz
20u Zumba Toning
21u Dancefit!

Zaal 3 

09u Santosha Yoga
19:30 Spinning
20:30 Yogalates

Zaal 1 & 2 

09u Power Step
10u Fit 60+
10u Bodyshape
18u G-Dance
19u G-Dance

Online

18:30 K-pop

Zaal 1 & 2 

09u Bodyshape
10u LaBlast
10u Power Step
11u Zumba
13:30 K-pop (12+)

Zaal 3 

08:30 Pilates
10:00 Pound

Zaal 3 

09:30 Spinning

Schrijf je (als lid) hier in voor een les

Controleer bij het reserveren de les locatie!

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Online Lesrooster

Dit rooster is geldig t/m 23 mei, daarna gaan alle lessen (m.u.v. Kpop) naar buiten

09:00 Dancefit!
10:00 Bodyshape
19:00 Bodyshape
19:30 Outdoor workout
20:00 Pilates
20:00 High Impact
09:00 Zumba
10:30 Pilates
19:00 Zumba 
19:00 Dancemix
20:00 High Impact
20:00 Dancefit!
09:00 High Impact
09:00 Piloxing
10:00 Fit 60+
10:30 Yogalates
19:00 LaBlast
19:00 Santosha Yoga
20:00 Piloxing
20:00 Klassiek Ballet
09:00 High Impact
09:00 Santosha Yoga
10:00 Zumba
19:00 Step
19:30 Outdoor Workout
20:00 Yogalates
20:00 Modern-Jazz
21:00 Dancefit!
09:00 Power Step
10:00 Bodyshape
18:00 G-Dance
19:00 G-Dance
08:30 Pilates
09:00 Outdoor workout
10:00 LaBlast
10:00 Power Step
10:30 Pound (buiten)
11:00 Zumba
14:30 Kpop
09:00 Stretch & Strength
09:00 Yoga Flow
18:00 G-Dance
18:00 Yin Yoga
19:00 Pilates
20:00 Zumba

19:00 Pound
20:00 Dancefit!
19:00 Female Hiphop
19:30 High Impact
20:00 Spinning
20:30 Zumba Toning
09:00 High Impact
10:00 Fit 60+
09:00 Bodyshape
10:00 Outdoor fitness
09:00 Dancefit!
10:00 Bodyshape
19:00 Bodyshape
19:30 Outdoor workout
20:00 Pilates
20:00 High Impact
10:00 Pilates
19:00 Zumba 
19:00 Dancemix
20:00 Bodyshape
20:00 Dancefit!
09:00 High Impact
09:00 Piloxing
10:00 Fit 60+
19:00 LaBlast
19:00 Santosha Yoga
19:30 Outdoor workout
20:00 Piloxing
20:00 Klassiek Ballet
09:00 High Impact
09:00 Santosha Yoga
10:00 Zumba
19:00 Step
20:00 Yogalates
20:00 Modern-Jazz
21:00 Dancefit!
09:00 Power Step
10:00 Bodyshape
18:00 G-Dance
19:00 G-Dance
09:00 Outdoor workout
09:00 Pilates
10:00 LaBlast
10:00 Power Step
10:00 Pound (buiten)
11:00 Zumba
14:30 Kpop

ACTIE LESSEN

Enkele lessen kunnen momenteel ook los worden gevolgd/betaald door niet-leden. 
Tarieven
Keuze uit maandabonnement (1x p/w, 2x p/w of onbeperkt), losse les of rittenkaart.
Eerst een proefles doen? Vraag deze aan via de proefles knop of het contactformulier
Volwassenen 
per week v.a.
7.75
€31,- per maand (maandelijks opzegbaar)
 • √ Groepslessen binnen en buiten
 • √ Onbeperkt On Demand video's
 •  √ Flexibel maandabonnement 
 • √ Keuze uit 1x p/w, 2x p/w of onbeperkt lessen volgen
 • √ Sport, Dans en Ontspanning 
 • √ Boek je lessen via de app/site
 •   √ Doe extra oefeningen via de app
studenten
per week v.a.
6.25
€25,- per maand (maandelijks opzegbaar)
 • √ Groepslessen binnen en buiten
 • √ Onbeperkt On Demand video's
 • √ Flexibel maandabonnement 
 • √ Keuze uit 1x p/w, 2x p/w of onbeperkt lessen volgen
 • √ Sport, Dans en Ontspanning 
 • √ Boek je lessen via de app/site
 • √  Doe extra oefeningen via de app
Losse les/Rittenkaart
per Les v.a.
9
Keuze uit losse les, 5x of 10x
 • √ Groepslessen binnen en buiten
 • √ Voor als je geen abonnement wilt
 • √ Sport, Dans en Ontspanning 
 • √ Boek je lessen via de app/site
G-DanCe 
per week
5.75
€23,- per maand (maandelijks opzegbaar)
 • √ Swing, Sport, Lach en Geniet 
 • √ Onbeperkt On Demand video's
 • √ Voor mensen met een verstandelijke beperking
VEELGESTELDE VRAGEN

 Gooierserf 384 & Huizermaatweg 400 Huizen

info@studiodansu.nl

Copyright Studio Dansu 2020- Alle rechten voorbehouden