>>Musical lessen!

Musical lessen!

18-08-2015

Musical lessen!

Altijd al willen zingen acteren en dansen? Dit kun je allemaal in 1 les doen tijdens de musical lessen!

Op 18 augustus 2015 gaan we starten met musical lessen bij Studio Dansu. We gaan in ieder geval van start met lessen voor de leeftijdsgroepen 6-8 jaar en 9-11 jaar. Voor tieners en volwassenen gaan we van start bij voldoende animo, dus laat ons weten als je interesse hebt. Contact

Onze musical docente Daphne Bruineberg stelt zich voor:

Hallo allemaal!

Wow, hoe gaaf is dat! Ik mag musicallessen bij Dansu geven!
Van jongs af aan ben ik verslaafd aan het virus 'theater'. Zowel zang, dans als acteren vond ik helemaal het einde. Ik kon geen keuze maken. Gelukkig hoefde dat ook niet en kwam ik terecht bij 'musical'.
Dan wordt je wat ouder en moet je een studie gaan kiezen. En jeetje, wat is dat moeilijk! Audities doen durfde ik niet, dus ik koos voor iets 'veiligers', fysiotherapie. Omdat theater in m'n bloed zit, bleef ik verlangen naar dat podium. Dat heeft mij doen besluiten om toch een musical/muziektheater opleiding te gaan doen. (Aaah... Eng!)

Wat ben ik blij dat ik mijn hart ben gaan volgen! Ik heb ondertussen in verschillende producties gestaan. Van musical tot showballet en van presenteren tot het entertainen tijdens feesten (Sinterklaas, kerst, dinnershows etc).
Ondertussen ben ik geregeld gaan lesgeven in de drie disciplines. Zowel voor volwassenen als de jeugd. Als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. (Sssst... Niet door vertellen, hoor! ) Ik vind ik het een kick om andere te zien groeien op het podium.

Dus ik zou zeggen; volg je hart, doe waar je gelukkig van wordt, kom een proefles doen en meld je aan voor de musicallessen! 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu