>>voorstelling-info

Voorstelling Informatie

Hier leest u de eerste informatie voor leerlingen en (hulp)ouders wat betreft de voorstellingen van Studio Dansu op 16 en 30 mei 2020. Uitgebreide informatie over o.a. de exacte tijden volgen zeer binnenkort via de mail en op deze pagina.

Voorstelling “Live Your Dreams” 

16 mei 2020 (vestiging Huizen)

30 mei 2020 (vestiging Eemnes)

Beste leerling, ouder(s), verzorger(s),

Het is weer zo ver! De leerlingen van Studio Dansu Huizen en Eemnes gaan weer spectaculaire voorstellingen neerzetten Er wordt al heel hard geoefend en wij hebben er allemaal enorm veel zin in!

Elke groep zal aan alle voorstellingen meedoen op deze dag (met uitzondering van de kleutergroepen, deze zullen alleen 1 middag voorstelling dansen).

Dit jaar gaat de voorstelling over je grootste wensen en dromen. Wat zou jij het allerliefste doen als je groot bent?, wat staat er nog op jouw bucketlist? waar zou jij ultiem gelukkig van worden? en hoe zou jouw ideale wereld eruit zien? Elke groep zal een mooie droom aan jullie tonen.

Dit beloofd een spektakel te worden waar wij allemaal heel erg naar uitkijken.

De leerlingen zijn nu al hard aan het oefenen en hebben met hun groep ieder posities in hun choreografie of rollen in een scene. Het is dan ook erg belangrijk dat leerlingen bij elke voorstelling aanwezig zijn zodat er geen gaten vallen in een dans of er een rol mist. Daarnaast worden er nu voor alle leerlingen kostuums gekocht/gehuurd/gemaakt.

Mocht het zo zijn dat uw kind niet aanwezig kunt zijn, wilt u dat zo spoedig mogelijk laten weten zodat wij daar nu al rekening mee kunnen houden tijdens de repetities.

Uitgebreide informatie over de dagindeling, volgorde van de groepen, wat ze moeten meenemen etc. volgen binnenkort.

 

KAARTVERKOOP

 • Voorstellingen Studio Dansu Huizen op 16 mei: kaartverkoop v.a. 9 maart via https://www.spant.org Kies de juiste tijd, er zijn twee voortellingen om 13:00 en om 18:30
 • Voorstellingen Studio Dansu Eemnes op 30 mei: Start binnenkort via de website van Het huis van Eemnes, wij houden jullie hiervan op de hoogte.  Tijden van de voorstellingen: 13:00, 15:30 en 19:30

PODIUM DOORLOOP

Voorafgaand aan de voorstellingen houden we een korte podium doorloopt zodat alle leerlingen alvast even op het podium kunnen staan. Zo kunnen de kinderen alvast even wennen en goed zien waar zij moeten staan. Tevens kunnen wij als organisatie de voorstelling in het kort doorlopen voor de techniek.  Elke groep doet mee aan de podium doorloop van zijn/haar eerste voorstelling.

VOORSTELLINGEN

Op 16 mei zullen de leerlingen van Studio Dansu Huizen 2 voorstellingen geven in Theater Spant. Een middagvoorstelling om 13:00 en een Avondvoorstelling om 18:30.

Op 30 mei zullen de leerlingen van Studio Dansu Eemnes 3 voorstellingen geven in Het Huis van Eemnes. Tijden van de voorstellingen: 13:00, 15:30 en 19:30

HULP GEZOCHT

Een voorstelling met zoveel  dansleerlingen vereist een hoop organisatie. Wij kunnen hierbij  zeker hulp gebruiken.

Hulpouders gezocht!

Voor elke groep hebben we 2 hulpouders nodig per voorstelling die kunnen helpen met o.a de kinderen aankleden, haar en make-up en ze rustig houden. Wilt u graag helpen en de show van achter de schermen meemaken? We hebben veel mensen nodig, dus geef u graag op! Als u komt helpen dan helpt u tijdens 1  voorstelling. Een andere voorstelling kunt u dan vanuit de zaal zien.

Overige  hulp

Tevens zijn wij op zoek naar hulp bij het vervoeren van decor, kostuums en attributen en kunnen wij hulp gebruiken bij het wassen en strijken van de kostuums.

Wilt u ons helpen? Vul dan onderstaand strookje in.

Alvast hartelijk bedankt!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, ik wil graag helpen :

Naam:……………………………………………………… Ouder van:…………………………………………………………

Kies hieronder het nummer waarmee u graag wilt helpen:

 1. Kostuums strijken (voor de voorstelling)
 2. Kostuums wassen (na de voorstelling)
 3. Attributen/decor vervoeren (busje, grote auto)
 4. Hulp achter de schermen bij het aankleden en klaarzetten van de kinderen (geef aan voor welke voorstelling)

 

WAT MOET JE MEENEMEN

Zet overal je naam in of op!

Voorstellingen

 • GROTE (WEEKEND)TAS:  Voor al je eigen spulletjes en kleding, dit houd alles netjes en zo raakt niets kwijt.
 • Spelletje, boek, tijdschrift o.i.d om wat te doen te hebben tijdens het wachten
 • Eten en drinken en misschien wat lekkers (om samen in de groep te eten)

De leerlingen krijgen tussendoor ook wat te drinken van de organisatie.

 • Dansschoenen en neutrale kleur sokken (tenzij anders afgesproken) 
 • Haarbenodigdheden (kam/borstel, elastiekjes, schuifspeldjes en haarlak) en make-up (alleen 14+ en volwassenen)

 

Geef geen kostbare spullen mee (tablets,telefoons,ipods e.d)

Studio Dansu is niet aansprakelijk te stellen voor vermissing of beschadiging van eigendommen.

Sommige groepen nemen zelf (een deel van) de kostuums mee. Dit wordt in de les besproken en zo nodig aan u gemaild. Hier alvast een paar basics die we niet mogen vergeten:

Kinder balletgroepen: eigen balletpanty en balletschoenen (roze)

Tiener groepen: zwarte legging

 

PUBLIEK

 • U wordt gevraagd de mobiele telefoons uit te zetten.
 • Neemt u alstublieft geen kleine kinderen mee waarvan verwacht kan worden dat ze gaan huilen. Als het toch gebeurt neem dan de kleine zo snel mogelijk mee de zaal uit. Het ontneemt anderen kijk- en luistergenot en de videoregistratie herinnerd jarenlang aan dit kinderverdriet.
 • Tijdens de voorstellingen is het verboden te filmen of te fotograferen met flits. De voorstelling wordt gefilmd en zal op DVD verschijnen.
 • U mag zelf foto’s maken, doe dit wel zonder flits, omdat dit erg stoort voor zowel de dansers als voor de dvd registratie.

DVD

Van elke voorstelling zal er een professionele dvd registratie worden gemaakt. Dit is echt een superleuk aandenken aan een fantastische dag. Kinderen willen deze dvd vaak heel vaak terugzien of laten zien aan opa’s en oma’s die niet aanwezig konden zijn. Maar vooral heel erg leuk voor later!

NOG IETS TE VRAGEN?  Mail naar info@studiodansu.nl

TOI TOI TOI allemaal! We gaan er een groot feest van maken!

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu