>>Zomer-Nieuwsbrief Huizen

Zomer-Nieuwsbrief Huizen

10-07-2017

Zomer-Nieuwsbrief Huizen

Zomervakantie

Van zaterdag 22 juli t/m zondag 3 september is het zomervakantie. Tijdens de zomer zijn er geen
jeugdlessen, voor de volwassenen gaan alle lessen wel gewoon door m.u.v:

 • Woensdag 09:00 Piloxing (geen les tijdens de zomervakantie)
 • Woensdag 20:00 Klassiek Ballet (geen les op 26 juli, 2 en 9 augustus)
 • Donderdag 09:00 CardioBoost (geen les op 3 en 10 augustus)
 • Vrijdag 19:00 Musical (aangepast rooster, exacte data volgen binnenkort)

Het zomerrooster van Eemnes kun je vinden op de website.

Alle gemiste lessen door vakanties mogen uiteraard gewoon worden ingehaald.

Je kunt dit in elk type les doen en ook op beide vestigingen. Maandag 4 september gaan het gewone lesrooster en ook alle jeugdlessen weer van start.

Jeugd vanaf 14 jaar mag tijdens de zomerperiode meedoen met de volwassenen. Voor 25 euro mag je onbeperkt lessen volgen, dit bedrag kun je aan de balie betalen (pin of contant).

Roosterwijzigingen volwassenen

Vanaf 26 juli wijzigen de tijden van de volgende lessen:

 • Piloxing woensdag 21u verplaatst naar woensdag 20u
 • Step woensdag 20u verplaatst naar donderdag 19u
 • Pilates donderdag 19u verplaatst naar donderdag 20u
 • Musical vrijdag 19u is per 28 juli een les van 1,5 uur

Roosterwijzigingen jeugd

Na de zomervakantie zullen we een paar rooster wijzigingen doorvoeren:

 • Dinsdag Musical 12+ verplaatst van 17u naar 18u
 • Klassiek Ballet woensdag leeftijden: les 16:30 8-9 jaar, les 17:30 10-13 jaar
 • Vrijdag 16u Streetdance10-12 jaar wordt: Vrijdag 16:30 Hiphop 11-13 jaar
 • Vrijdag 17u Hiphop 12-15 jaar wordt: Vrijdag 17:30 Hiphop 13+

Nieuwe jeugdlessen

 • Wij willen een nieuwe les breakdance opstarten voor kinderen van 6-9 jaar op maandag om 15u

Deze les gaat van start bij voldoende animo. Laat het ons weten als je interesse hebt in een proefles.

 • Dinsdag 17u Cabaret Kitts: Een echte theatergroep voor talentvolle musical leerlingen (12 t/m 15 jaar). Voor deze les moet je auditie doen.
 • Zaterdag 11:00 Klassiek Ballet zal worden opgesplitst. De oudere leerlingen uit deze groep of leerlingen die al meerdere jaren dansen zullen worden geplaatst in een nieuwe les op zaterdag om 12:00.

Doorschuiven naar andere groep

Wij proberen zoveel mogelijk leerlingen van dezelfde leeftijd/niveau bij elkaar te zetten. Dit betekent dat sommige leerlingen na de vakantie mogen (moet niet!) doorschuiven naar een andere groep. Kijk voor het rooster op www.studiodansu.nl.  Heb je vragen hierover, overleg dan met een docent of mail naar info@studiodansu.nl

Auditie Cabaret Kitts

Cabaret Kitts is een jeugd theatergroep met zang, toneel en cabaret.

Ze krijgen les in verschillende theaterdisciplines en werken toe naar een eigen voorstelling: het "Kitts Café" waarin ze een vullend theaterprogramma op de planken zetten afgewisseld met heerlijke hapjes en drankjes. 

De auditie wordt gedaan in de vorm van een workshop, samen met de reeds bestaande Kitts. In de workshop krijgen ze zangles en toneelimprovisatie opdrachten. Om mee te kunnen doen met de Kitts moet je muzikaal zijn en toonvast zijn, dit betekent niet dat ze moeten kunnen zingen! Ook toneelervaring is niet nodig, belangrijkste is dat ze beschikken over een grote portie lef! Wel wordt er gevraagd of ze iets willen voorbereiden voor de auditie; een gedeelte van een lied dat ze heel leuk vinden; couplet en refrein. Ook een stukje monoloog van bijvoorbeeld hun favoriete cabaretièr.

Wil jij auditie doen?  De auditie wordt gehouden op dinsdag 5 september om 17u. Stuur ons een email met je leeftijd(12 t/m 15 jaar), ervaring en motivatie. Bij grote animo zullen we de auditanten verdelen over twee weken.

Nieuwe docenten

Onze musical docente Daphne gaat ons helaas verlaten, maar gelukkig hebben we een aantal hele leuke en goede vervangers voor haar lessen gevonden!.

 • Cathelijne Gieske zal de lessen op dinsdag gaan geven en ook de volwassenen op vrijdag. Cathelijne heeft jarenlange ervaring als docent op gebied van dans, zang en toneel. Zij heeft vele dansvoorstellingen gemaakt en ook dinershows met haar cabaret groep “Cabaret Cats” en de jeugdgroep “Cabaret Kitts”.  Afgelopen maanden heeft zij de balletlessen van Anneroos vervangen op de woensdag, wij zijn enorm blij haar te mogen verwelkomen als vast teamlid! 
 • Ananja Bohnen zal de musical lessen op de maandag op zich gaan nemen. Ananja is een zeer energieke, creatieve jonge docent die al een aantal jaren actief is binnen Dansu als trainer van de wedstrijdgroep D-Squad. Naast haar werk als dansdocent heeft Ananja al een aantal jaren ervaring binnen het theater/musical vak. We zijn ervan overtuigd dat Ananja heel leuke en energieke musical lessen gaat neerzetten!
 • Martijn Mulders zal de volwassenen gaan lesgeven. Martijn is zeer ervaren in de musicalwereld, zowel als docent als artiest. Ook Martijn is een echte aanwinst in ons team!

Lessen in Eemnes

Wist je dat je met je abonnement in Huizen ook lessen kunt volgen op onze vestiging in Eemnes?

Het aanbod in Eemnes lijkt veel op dat van Huizen, maar in Eemnes bieden we bijvoorbeeld ook: Spinning, Power (krachttraining), Female Hiphop en Showjazz.

Ook proberen we populaire lessen zoals Dancefit en Zumba in Eemnes juist op andere tijden te plaatsen dan in Huizen zodat jullie meer mogelijkheden hebben om lessen te volgen en of in te halen.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

 

Met sportieve groetjes,

Lara en Elzelien Roos

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu