>>Winter nieuwsbrief

Winter nieuwsbrief

13-12-2018

Winter nieuwsbrief

Winter Nieuwsbrief

december 2018

 

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie van maandag 24 december t/m zondag 6 januari vervallen alle jeugdlessen.  De gemiste lessen mogen na de kerstvakantie worden ingehaald.

Voor de volwassenen hanteren we een vakantierooster. Deze kunt u vinden op de website www.studiodansu.nl

Houd er alvast rekening mee dat wij gesloten zullen zijn op maandag avond 24 december t/m woensdag 26 december, en op maandag 31 december en dinsdag 1 januari.

Nieuwe lessen/wijzigingen

Een nieuw jaar is weer een goed moment om nieuwe lessen uit te proberen. Voor jullie als leerling, maar ook voor ons. Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van de nieuwe lessen die starten in januari, maar ook nog even de recent toegevoegde lessen onder de aandacht brengen.

Eemnes

Nieuw in januari:

 • Circuit Fitness: Naast de les op vrijdag nu ook een Circuit fitness in de avond. Vanaf 8 januari elke dinsdag 19:00
 • Fit 60+: Wegens groot succes op de vrijdag ochtend vanaf 7 januari een extra les op maandag 10:15

Wijziging:

 • Zumba dinsdag 20:15 gaat naar dinsdag 20:00
 • Hatha Yoga woensdag 20:15 gaat naar woensdag 20:00
 • Vanwege te weinig animo zal de Outdoor Fitness van woensdag 19:30 tijdelijk stopen, in maart zullen wij weer van start gaan. Voor deze leerlingen is de nieuwe les Circuit Fitness een goed alternatief.

Recent toegevoegde lessen:

Afgelopen tijd zijn er al een aantal nieuwe lessen gestart bij Dansu Eemnes:

 • Stretch & Strength: Werken aan kracht en lenigheid d.m.v. veel lange bewegingen en training vanuit je core. Elke maandag 09:00
 • Piloxing: Pittige interval workout waarbij boxen, pilates en een klein beetje dans elkaar afwisselen. Maandag 20:30
 • Outdoor Fitness: Lekker in de buitenlucht sporten op zaterdag 10:00.
 • Circuit Fitness: Een groepsles zonder pasjes, maar oefeningen in circuit vorm met diverse materialen. Vrijdag 10:00.

Huizen

Nieuw in Januari:

 • Fit 60+

Wegens succes in Eemnes gaan we in januari ook in Huizen starten met de les Fit 60+. Deze les is geschikt voor dames/heren van een hogere leeftijd (60+, 70+ en 80+), maar ook voor mensen met een beperking zoals een nieuwe heup, reuma of klachten aan schouder of knie. De les is vergelijkbaar met een bodyshape les, maar qua intensiteit wel minder zwaar. Oefeningen kunnen op ieders eigen niveau worden uitgevoerd.

We werken in de les aan conditie, spierversterking, balans en souplesse. Ook wordt er aandacht besteed aan coördinatie en kleine motoriek. Deze les zal worden gegeven op woensdag om 10:15

In tegenstelling tot andere lessen duurt deze les 45 minuten, na de les drinken we gezellig een kopje koffie of thee, dit is inbegrepen in de prijs.

 • Yin Yoga

Yoga wordt steeds populairder en daarom zullen wij een extra les opstarten op dinsdag ochtend om 09:00. Docente Alicia van der Flier geeft al geruime tijd les bij Dansu Eemnes en wij zijn blij haar nu ook in Huizen te mogen introduceren.

Bij yin yoga lig of zit je langere tijd in een houding, bv 3 tot 5 minuten. De bedoeling is dat je daarbij je spieren helemaal  ontspant. Hierdoor komen we terecht in het yin weefsel van het lichaam zoals het bindweefsel, fascia. Dat stimuleren we door het te stretchen, samen te duwen en te twisten. Ook op energetisch gebied gebeurt er veel. Daarvoor maken we o.m. Gebruik van de meridianen. Tijdens de houdingen neem je je voor zo stil mogelijk te blijven liggen, wat een uitdaging kan zijn voor het brein. Maar het kan ook veel innerlijke rust geven, mindfulness.

Sinds september zijn ook nieuw:

 • Musical 6-8 jaar: Acteren en zingen op dinsdag 16:00 (tevens ook op maandag om 16:00)
 • K-pop: Een dansles waar je choreografieën leert uit de videoclips van bekende K-Pop artiesten (Korea pop) zoals Twice, Black Pink en BTS. Elke maandag 18:00 geschikt vanaf 11 jaar.
 • Female Hiphop: Vrouwelijke hiphop les met een mix van Dancehall, Vogueing en Female style. Elke woensdag om 18:00. Geschikt vanaf 14 jaar.

Helaas had  Indoor Fitness niet genoeg animo en zal deze les eind 2018 komen te vervallen. Mogelijk zullen wij in het voorjaar Outdoor Fitness weer in Huizen gaan introduceren. Wij horen graag wie hier interesse in heeft.

Zijn er lessen die u nu nog mist op ons rooster? Laat het ons weten!  

Tariefwijziging

Per 1 februari 2019 zullen wij onze tarieven iets verhogen. Wij vragen u hiervoor begrip.

Nieuwe tarieven:

 

1x per week

2x per week

Onbeperkt

Jeugd

€28

n.v.t.

€40

Studenten

€25

€32

€37

Volwassenen

€31

€42

€47

G-Dance

€23

n.v.t.

n.v.t.

Zoals in de voorwaarden staat vermeld: Studio Dansu behoudt zich het recht voor tarieven tussentijds te wijzigen.

De cursist wordt hiervan minimaal 30 dagen voordat de prijswijziging ingaat, per e-mail in kennis gesteld. Tariefsaanpassingen worden zo nodig onmiddellijk doorgevoerd. De deelnemer heeft bij verhoging van het lidmaatschap het recht om het lidmaatschap per direct te beëindigen binnen 30 dagen na aankondiging.

De volgende regels blijven van toepassing:

 • De abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar (per mail voor de 20e van de maand)
 • Wij hanteren 1 kalendermaand opzegtermijn (opzegging per mail voor de 1e van de maand)
 • Gemiste lessen mogen altijd worden ingehaald. (bij een abonnement voor 1x/2x per week)

Fotoshoot

Er staat iets leuks op de agenda, namelijk een fotoshoot!

Lijkt het jou leuk om mooie foto’s van jezelf, je kind of kleinkind te hebben in dans- of feestkleding? Geef je op voor de fotoshoot op 27 januari a.s bij Studio Dansu Huizen. Ook heel leuk om cadeau te geven!

Onze fotografe is Meriam Stuur, wij hebben al vaker met haar gewerkt en weten als geen ander hoe mooi haar foto’s zijn. Kosten zijn 25 euro.

SD-Style

Zoals velen wel weten verkopen wij ook sport- & dans kleding. Een deel van deze kleding is door ons zelf gemaakt en is daarom erg uniek.

In de studio vind je een aantal items, maar op de webshop staat nog veel meer. Wij gaan ons assortiment komend jaar nog meer uitbreiden, dus hou ons in de gaten!

Neem eens een kijkje op de webshop: www.sd-style.nl

Huishoudelijke mededelingen

 • Schoenen: Helaas merken wij dat er nog steeds mensen de zaal inlopen met vieze schoenen. Wij willen jullie vragen om je binnen schoenen ook echt pas binnen aan te trekken om de vloer zo schoon te houden. Dit o.a. i.v.m. lessen waar op de grond gezeten of gelegen wordt.
 • Drinken: Geef uw kind echt alleen water mee naar de les. Niet alleen omdat het gezonder is, maar ook om plakkerige ongelukjes te voorkomen.
 • Haren: graag haren (indien mogelijk) altijd vast in de les. Vooral bij balletlessen is dit echt verplicht, losse haren belemmeren je bij het oefenen van bijvoorbeeld een pirouette.
 • Kleding: Wij hanteren geen streng kledingbeleid, maar hebben wel een paar regels. Bij ballet en modern-jazz  bijv.is een strakke legging/ panty echt verplicht. In andere lessen zijn rokjes en spijkerbroeken verboden.
 • Verwarming: Wij hebben de verwarming zo geprogrammeerd dat het voor elke les een prettige temperatuur is. De verwarmingen staan altijd aan, maar slaan pas aan als de ingestelde temperatuur nog niet is bereikt. Graag niet de verwarmingen uitdraaien (anders is het de volgende dag echt heel koud) of hoger zetten (de temperatuur zal dan pas hoog zijn bij de volgende les en daar heeft niemand wat aan)

Wij danken u voor uw begrip en medewerking

 

Tot slot wensen wij iedereen hele fijne feestdagen.

Team Studio Dansu

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu