>>Open lesweken en Open dag

Open lesweken en Open dag

05-09-2016

Open lesweken en Open dag

OPEN LESWEKEN

Van 5 t/m 17 september houden wij open lesweken op beide vestigingen van Studio Dansu. Tijdens deze weken kunt u Gratis meeden met alle lessen om zo te ontdekken welke les(sen) het beste bij u of uw kind(eren) passen.

OPEN LESWEKEN

Om de overname van Dansstudio Eemnes door Studio Dansu te vieren en om iedereen kennis te laten maken met ons team in Eemnes houden we op zondag 18 september een opendag op de vestiging Eemnes. De gehele dag staat ons team voor u klaar om u te  adviseren of te informeren over ons uitgebreide lesaanbod.

Tijdens deze dag is iedereen welkom om gratis mee te doen met de mini lesjes(30 minuten). Er zullen  lessen zijn voor jong en oud in de categorie dans, sport en ontspanning.

Rooster/tijden van de opendag kunt u hier vinden

Naast de danslessen kunnen kinderen ook geschminkt worden, zijn er leuke activiteiten en is er een heel speciale verassing!
 

1 MAAND GRATIS

Schrijf je in tijdens de opendag en ontvang de maand oktober gratis! Let op:deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is alleen geldig bij inschrijving en betaling (inschrijfgeld en 2 weken september) op 18 september.

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu