>>Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december

19-12-2016

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie van zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari vervallen alle jeugdlessen.  De gemiste lessen mogen na de kerstvakantie worden ingehaald.

Voor de volwassenen hanteren we een vakantierooster. Deze kunt u vinden op de website.

Cadeaukaart

Komende weken ontvangen alle leerlingen tijdens de les een cadeaukaart t.w.v. €20,-!

Deze kaart kun je bijvoorbeeld aan een familielid of vriend(in) geven als kerstcadeau. Met deze kaart kan de ontvanger 5 lessen gratis meedoen.

Dancefit! Kids: nu ook in Eemnes

Na de kerstvakantie houden we een try-out periode voor een nieuwe jeugdles in Eemnes: Dancefit! Van 9 t/m 30 januari is deze les 4x gratis te volgen als extra les voor leden en hun vrienden/vriendinnen.

Tijdens een uur Dancefit! doen we ongeveer 14 eenvoudige dansen. Op hippe muziek werk je aan je conditie en spierversterking, maar heb je vooral heel veel fun! Een energieke, stoere en vrolijke les die je echt een keer moet proberen.

Tijdens de Try-out maand zijn leerlingen tussen de 8 en 13 jaar welkom. Als blijkt dat er heel veel animo is, dan zullen we in februari met twee verschillende leeftijdsgroepen starten.

Start: maandag 9 januari 16:00

Dancefit! voor kinderen is in onze vestiging in Huizen te volgen op woensdag om 16:30.

Wijzigingen lestijden

Woensdag 16:00 Klassiek jazz (vestiging Eemnes) wordt na de kerstvakantie een les van een uur i.p.v. 45 minuten.

Voorstelling Vestiging Eemnes

Zondag 2 april is in Theater ’t Spant in Bussum onze dansvoorstelling “De Magische Poort” te zien. We zijn al een aardig eind op weg met oefenen, het gaat echt een spetterende voorstelling worden!

Op de dag van de voorstelling is het natuurlijk een heel drukke boel. ’s Ochtends verzamelen we al in het theater voor de zeer belangrijke generale repetitie, de leerlingen kunnen dan alvast wennen aan het podium en kunnen de andere groepen zien dansen. Vervolgens hebben we twee middagvoorstellingen om 13:30 en 16:00.

Om de voorstelling er nog mooier uit te laten zien, zullen alle leerlingen kostuums dragen. We zijn op zoek naar (groot)ouders die het leuk vinden om te helpen met naaien/ontwerpen. We willen ook een aantal decorstukken en attributen maken, hiervoor zoeken we creatieve/handige mensen.

Tijdens de voorstellingen blijven alle leerlingen achter de schermen. Voor elke groep hebben we 2 hulpouders nodig die kunnen helpen met o.a de kinderen aankleden, haar en make-up en ze rustig houden. Wilt u graag helpen en de show van achter de schermen meemaken? We hebben veel mensen nodig, dus geef u graag op! Als u komt helpen dan helpt u tijdens de generale repetitie en 1 voorstelling. De andere voorstelling kunt u dan vanuit de zaal zien.

Leerlingen: Succes allemaal, we gaan er een supershow van maken!!

Meer gedetailleerde informatie betreft dagindeling, kleding en kaartverkoop volgt binnenkort in een uitgebreide brief.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u helpen met 1 van onderstaande taken?

Stuur ons een mailtje, of vul een formulier in bij de studio.

  • Kostuums naaien
  • Kostuums strijken (voor de voorstelling)
  • Kostuums wassen (na de voorstelling)
  • Attributen/decor maken
  • Hulp achter de schermen bij het aankleden en klaarzetten van de kinderen (eerste voorstelling)
  • Hulp achter de schermen bij het aankleden en klaarzetten van de kinderen (tweede voorstelling)

Voorstelling Vestiging Huizen

De voorstelling voor de vestiging Huizen staat gepland op 1 en 2 juli in Theater Gooiland te Hilversum, meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu