>>>Personal Training

Personal Training

  • Kenmerken: persoonljke aandacht, training op maat, conditie, kracht, blessurepreventie en herstel
  • Lesduur: 30 min/45 min/1 uur
  • Eemnes: Tijd op aanvraag

Waarom Personal Training?

Personal Training is altijd op maat. Ieder heeft zijn of haar eigen ontwikkelingstempo, en deze hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan je doel, blessures en  algehelepersoonlijke conditie. Aan de hand van deze factoren word de training op jou afgestemd en werken we samen aan het behalen van jou doel. Dit mag van alles zijn. Een betere conditie, meer spierkracht, blessure vrij bewegen, het herstellen van een blessure, verbetering van sport prestaties, etc.

Hoe werkt het?

Voor we beginnen met trainen vul je een formulier in met wat vragen. Deze helpen mij vast een beeld te schetsen van de dingen waar we aan willen werken. 15 min voor aanvang van onze eerste training ontmoeten wij elkaar en nemen wij deze lijst samen door.
Daarna starten we met bewegingstestjes om te zien hoe jou lichaam beweegt, waar we eerst aan willen werken. Deze correcties willen we maken om er voor te zorgen dat al onze energie optimaal benut word, er niets verloren gaat, maar ook om blessures te voorkomen. Daarna zullen wij starten met trainen richting jou doel, en blijven de correcties onderdeel van je warming up.  

Bij Dansu staan geen apparaten. Dit betekend dat je zult trainen op lichaamsgewicht, met materialen zoals de Battle Rope,  Kettlebells, Barbells, Elastieken, TRX Band, een Boxzak  en jou eigen lichaam. Maar in de zomer maanden mag je ook denken aan bijv een tractorband of andere vormen van buiten trainen. Deze manier van trainen heeft veel invloed op jou bewegen in je dagelijkse leven en noemen we functioneel trainen. De voordelen van functioneel trainen zijn groot. Zo leer je bijvoorbeeld je eigen lichaam goed kennen, en word je coördinatie en balans beter.


Wie ben ik?

Mijn naam is Melissa, en ik ben 30 jaartjes jong. Ik ben 9 jaar werkzaam in de sportbranche, waarin ik in me in de laatste 4 jaar meer ben gaan richten op Personal Training. Tijdens het trainen kwam ik er al snel achter dat ieder lichaam een andere aanpak nodig heeft. Vanuit dit oogpunt heb ik mij verdiept in de verschillende benaderingen zodat we het optimale uit de training kunnen halen, en uit jou kunnen.
Het menselijk lichaam en beweging fascineert me enorm. Daarnaast ben ik leergierig, wat er voor zorgt dat ik mezelf constant vernieuw in de laatste ontdekkingen op het gebied van beweging.

Spreekt dit jou aan?                                         

Neem dan contact met ons op

Of stuur een mail naar pt@studiodansu.nl

 

 

 

 

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2020 Studio Dansu