>Dansu-Buiten

Buiten Sporten en Dansen

Wij zijn weer begonnen met de lessen binnen.

Klik hier voor het binnen lesrooster voor de zomerperiode

Normaal gesproken hebben wij lessen in 5 zalen tegelijk, nu hebben we alleen de buiten locaties wat betekend dat wij een nieuw lesrooster hebben moeten maken waarin we zoveel mogelijk lessen hebben geplaatst.

Je kunt dit buiten rooster hier vinden. Let op! ben je nog geen lid? Schrijf je dan niet in voor de lessen, maar stuur ons eerst even een mailtje. Uiteraard zijn nieuwe leerlingen van harte welkom om ook mee te komen doen!

In de week van 27 juli starten de lessen binnen, het lesrooster voor binnen vind je hier

REGELS

Om het buiten sporten en dansen mogelijk te maken en veilig te houden is iedereen verplicht zich aan de onderstaande regels te houden.

Inschrijven voor de lessen

Om mee te kunnen doen is het verplicht om je online in te schrijven.  De link naar deze pagina hebben alle leden in de mail gekregen

We gebruiken voor het aanmelden hetzelfde systeem als voor de Online lessen. Je kiest op de pagina de les die je wilt volgen, je schrijft je vervolgens in met jouw naam, emailadres en leeftijd. Daarna krijg je een bevestiging van je aanmelding in de mail.

Bij alle lessen is er een maximum aantal deelnemers. Dit is voor ons verplicht volgens de voorgeschreven regels van de gemeente/overheid. maar ook om genoeg ruimte te kunnen bieden voor alle leerlingen.

Mocht je onverhoopt toch niet naar de les kunnen komen meld je dan af en laat het ons ook weten per mail. Zo kunnen we eventueel een andere leerling blij maken met een plekje in de les.

Voor de les:

De studio mag niet open, dit betekend dat de kleedkamers, zitruim.n toiletten niet toegankelijk zijn. Wij vragen iedereen uitdrukkelijk om thuis van tevoren goed naar het toilet te gaan en thuis alvast om te kleden (warme sportkleding en sportschoenen, balletschoenen zijn op stenen niet praktisch). Neem ook je bidon gevuld mee naar de les.

Aankomst en vertrek:

 • Wij raden iedereen aan om, als dat mogelijk en veilig is, alleen (op de fiets) naar de buitenlocatie te komen.
 • Kom maximaal 5 minuten voor de les naar de studio.
 • Indien kinderen wel gebracht worden gelden de volgende regels: Ouders zetten hun kind naast onze buitenlocatie af,  maar zij mogen niet uit de auto komen en moeten direct weer doorrijden zodat er geen opstopping van auto’s ontstaat en het vlot kan doorlopen. Een van onze medewerkers houdt hierop toezicht en zorgt dat dit soepel en snel verloopt.
 • Er wordt bij aankomst gecontroleerd of je bent ingeschreven
 • Om het terrein zijn dranghekken geplaatst, leerlingen mogen alleen op het terrein als hun les bezig is en moeten direct na de les het terrein weer verlaten. Om de leswissels soepel te laten verlopen hebben wij 15 minuten ruimte tussen de lessen. De lessen duren hierdoor precies 45 minuten.

De lessen:

 • Tijdens de lessen blijven alle leerlingen op het terrein (achter de hekken).
 • Lichamelijk contact tussen docent en leerling wordt vermeden
 • Tussen verschillende lessen zit 15 minuten ruimte, waardoor groepen kunnen wisselen.
 • Iedereen moet direct weg na afloop van de les.

Volwassenen

 • Houd 1.5 meter afstand  
 • Lichamelijk contact is niet toegestaan.

Regen, storm etc…

Het kan natuurlijk zijn dat het ineens heel slecht weer wordt. Als we het tijdig weten (uiterlijk een uur voor de les) dan geven wij op de site aan dat de les wordt afgelast en tevens mailen wij alle leden de zich voor de desbetreffende les hebbem ingeschreve. Bij twijfel kun je dit dan ook zelf gemakkelijk controleren.

Online Lessen

Er worden nu geen nieuwe online lessen gemaakt voor de jeugd (en nog beperkt voor de volwassenen) nu we buiten lessen gaan geven. Wel is het mogelijk om nog steeds de bestaande lessen in On Demand te volgen.

We zijn super blij dat we weer met jullie mogen dansen en sporten! En zien jullie dan ook heel graag komende week in de buiten lessen….maar vergeet je niet eerst aan te melden!

 

Lieve groet,

Lara & Elzelien

Studio Dansu

Privacy | Disclaimer | Voorwaarden | Sitemap | © 2021 Studio Dansu